Double click to edit
Hej til Tørningspillerne
Haderslev Teaterforening får besøg fra Folketeatret med Astrid Lindgrens "Mio, min Mio", fortolket som et musikalsk eventyr,  i starten af februar. Måske kan teatret lokke nogle af jer garvede spillere af familieforestillinger til Haderslev til en underholdende og tankevækkende forestilling.

Kort præsentation
Børnebogen om Mio er en af Astrid Lindgrens mest kendte og lidt beslægtet med Brødrene Løvehjerte. Drengen Bo på 9 år forsvinder fra et socialrealistisk Stockholm og et noget pauvert liv som adoptivbarn. Han dukker efter lidt postkort- og flaskemagi op i Landet i det Fjerne, nu som Mio, kongens elskede søn. Han får også en ny ven, Jum- Jum,  en hest Miramis og en far - forskønnede og positive spejlinger af hans tidligere liv. Mios og Jum-Jums  opgave bliver at drage ud i Landet Udenfor og bekæmpe ondskaben og døden i skikkelse af  den foruroligende ridder Kato. Det bliver en farefuld og udfordrende færd mod  mørke kræfter. Men alt ender godt!
Mio, min Mio er et eventyr med live musik om venskab, kærlighed og mod - og en dreng, der bruger fantasien til at gøre sin verden bedre. En fortælling om lys og mørke, sorg og glæde.
Forestillingen er oversat, bearbejdet og instrueret af Moqi Simon Trolin, der bl.a. har været leder af Mungo Park i Allerød og Kolding.
Der er 9 medvirkende i alt. Mio og Jum- Jum spilles af Marie Tourell Söderberg (den unge pige i "1864") og Kristine Yde (havfruen i musicalen "Den lille havfrue" fra Fredericia Teater). Desuden medvirker bl.a. Kristian Boland, Peter Holm Johansen, Nastja Arcel  m.fl.

Praktisk
Forestillingen vises af Haderslev Teaterforening på Kulturhus Harmonien tirsdag den 2. feb. kl. 18.00, da forestillingen anbefales af Folketeatret ned til 6 år, men gerne  8 år siger jeg efter genlæsning  af bogen.. Varighed knap 2  timer inkl.  pause.
Pris for unge under 25 år: 70 kr. pr. billet.
Pris for voksne: 260/ 280/300 kr. + evt. gebyr
Vores kontakt til yderligere praktiske oplysninger og bestilling er: tlf. 6053 6316 ("billetkontor" v. Helge Pedersen),  ellers www. teaterihaderslev.dk  eller evt. ved indgangen 1/2 time før forestillingen mod kontant betaling.

mvh.  på teaterforeningens vegne - Kirsten Pedersen